follow Catalog firme » Servicii firme » Protectia muncii » Sanatate in munca » Judetul BUCURESTI
  home     Sanatate in munca   Judetul BUCURESTI

Sanatate in munca Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru sanatate in munca completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
sanatate in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Pro risc srl presteaza servicii de protectia muncii si psi, evalueaza riscurile de accidentare si imbolnaviri profesionale, organizeaza cursuri autorizate de..
021. *** ***Click aici!
sanatate in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Oferim servicii de asistență medicală multi-disciplinară la inalte standarde de calitate profesională a ca rezultat al experienței dobandite. - Punctele..
0216 *** ***Click aici!
sanatate in munca, sanatatea muncii bucuresti, sanatatea muncii (BUCURESTI, BUCURESTI)
Astfel aveti acces la solutii, programe precum si la cunostintele unor profesionisti cu experienta bogata in domeniile protectiei muncii, psi, rsvti..
0753 *** ***Click aici!
sanatate in munca bucuresti, sanatate in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Asiguram activitate de ssm (fise si instructaj ssm, evaluari riscuri, instructiuni specifice ssm,control medical periodic) psi (fise si instructaj psi, instructiuni..
0755 *** ***Click aici!
sanatate munca bucuresti, sanatate in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
AGORA EXPERT SRL ofera in domeniul , protectia muncii, psi Si SU consultanta de specialitate in conformitate cu Legea nr. 307/2006..
0765 *** ***Click aici!
sanatate in munca, sanatate in munca bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma noastră vă oferă soluţii multiple pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră: vă oferim consultanţă pentru accesarea fondurilor structurale la tarife minime; vă..
0748 *** ***Click aici!
sanatatea muncii, sanatatea in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Firma de consultanta si servicii protectia securitatea si sanatatea muncii, evaluare riscuri de accidentare si imbolnavire profesionala, situatii de urgenta, in..
0318 *** ***Click aici!
sanatate in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Calitatea serviciilor oferite este data de experienta si activitatea indelungata a oamenilor care alcatuiesc echipa secmun worldwide, specialisti in domeniile: sanatate..
0371 *** ***Click aici!
sanatate in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Sc consulting serv complete pm si psi camy srl este profilata pe activitati de prestari servicii de securitate si sanatate in..
0744 *** ***Click aici!
sanatate in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Servicii de management al ssm (evaluari de riscuri profesionale si evaluarea conformarii cu legislatia, printr-o metoda proprie, respectand abordarea bazata pe..
0722 *** ***Click aici!
sanatate munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea noastra isi desfasoara activitatea in baza legii 319/2006 si ne propunem sustinerea protectiei in munca, mai exact a securitatii si..
0722 *** ***Click aici!
sanatate in munca (BUCURESTI SECTORUL 4, BUCURESTI)
SSMPSI.Expert este un serviciu extern de prevenire si protectie si o Unitate Protejată. Vine in sprijinul companiilor cu servicii complete de..
0736 *** ***Click aici!
sanatate in munca (BUCURESTI SECTORUL 4, BUCURESTI)
S.C BINAR CONSULTING S.R.L dispune de personal specializat, atestat si cu experienta in domeniile SSM (instructaje SSM, completare fise..
0742 *** ***Click aici!
sanatate in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
Serviciile de Securitate si Sanatate in Munca constau in: elaborarea deciziilor interne pe care urmeaza sa le ia beneficiarul de..
0749 *** ***Click aici!
sanatate in munca (BUCURESTI, BUCURESTI)
societate cu capital privat care desfasoara activitati in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, sanatatii si securitatti muncii. CORPORATION SITUAŢII DE URGENŢĂ..
031 *** ***Click aici!
sanatate in munca (BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI)
Angajatii si colaboratorii nostri, atent selectionati si indelung specializati, reusesc cu succes sa imbunatateasca Cultura de Management al Securitatii la locul..
0 75 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie