follow Catalog firme » Servicii firme » Protectia muncii » Sanatate in munca » Judetul NEAMT
  home     Sanatate in munca   Judetul NEAMT

Sanatate in munca Neamt

Obtineti cel mai bun pret pentru sanatate in munca completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
sanatate in munca, sanatate in munca neamt (Piatra Neamt, NEAMT)
Consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca. servicii externe de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca. evaluarea factorilor de risc de accidentare si imbolnavire profesionala la locul de munca. consultanta in vederea elaborarii sistemului de management de securitate si sanatate in munca!..
0743 *** ***Click aici!
sanatate in munca (Piatra Neamt, NEAMT)
Activitatile principale ale firmei sunt: asigurarea de service pentru echipamente it ; evaluarea riscului la locurile de munca din cadrul societatilor; instruiri pe linie de p.s.i. si securitate si sanatate in munca a personalului din cadrul societatilor; elaborarea scenariilor de siguranta la foc pentru avizarea si autorizarea p.s.i; expertize tehnice si judiciare-procese pirogene si incendii...
0724 *** ***Click aici!
sanatate in munca (Piatra Neamt, NEAMT)
Documentatii de securitatea muncii / protectia muncii necesare in relatia cu itm; evaluari de riscuri de accidentare si imbolnavire profesionala; instruiri periodice completarea fiselor individuale ale angajatilor. conform legii nr. 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca, angajatorii au obligatia de a realiza si de a fi in posesia documentatiei de evaluare a riscurilor de accidente si imbolnaviri profesionale identificate pentru fiecare loc..
0748 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie